Harun Yüksel İlkokulu

Vizyon: Her yıl bir önceki yıldan daha kaliteli bir kurum olmak.

Misyon: Geleceğe yön verecek nesli yetiştirebilmek amacıyla, elindeki tüm imkanları kullanabilen, kendine fırsatlar yaratabilen, öz güveni yüksek, çevreye duyarlı, sorumluluk sahibi, teknolojiyi kullanabilen, azimli, çalışkan ve faydalı, üst öğrenimde ihtiyaç duyabileceği tüm bilgi ve becerilere sahip, ahlaklı bireyler yetiştirmeye çalışmak.

Başarılar: Toplam Kalite Yönetimi çalışmasında Ekip Çalışmasında CEMRE ekibi olarak ilçede 2.lik ödülü aldık.Futbol ilçe 2.lik ödülü, resim,şiir ve kompozisyon yarışmalarında ilçede ilk 3 e girme derecelerimiz bulunmaktadır.Ayrıca Eğitim Tokat Projesi hayallerimi Çiziyorum Resim Yarışması ve Kitap Okuyorum Okuma Yarışmasında Derecelerimiz Bulunmaktadır.

Saatler: Ders Başlama : 08.35 Ders Bitiş : 15.05
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışması
Bilimsel Etkinlikler: Deneyap Atölyeleri Seçmeleri, Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvası Derecesi
Proje Çalışmaları: Eğitimde İyi Örnekler Buluşması, E Twinning kalite beratı
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okul Eğitimi Personel Hareketliliği KA101

WEB - https://harunyukselilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Ziya Gökal Mah. İhsan Kocaoğlu cad. No.50 P.K. 60500 Erbaa/Tokat/TÜRKİYE

Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal Öğretim)

Yerleşim Yeri - Ziya Gökalp Mah. İhsan Kocaoğlu cad. No.50 Erbaa/TOKAT

Ulaşım ilçe merkezinden şehiriçi hat ile 400 metre mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde , Tokat İl Merkezine 87 km.