Yeni Bir Proje Daha  eTWİNNİNG GELİŞİM ATÖLYESİ

Yeni Bir Proje Daha eTWİNNİNG GELİŞİM ATÖLYESİ

eTWİNNİNG GELİŞİM ATÖLYESİ

Zehra ÇAKICI    eTwinning Gelişim Atölyesi adlı  projeye katılmıştır.

Eğitimcinin eğitimini merkeze alan projede; öğretmenlere eTwinning Projeleri üretebilme eğitimi kapsamında özellikle proje tabanlı öğrenme, işbirliğine dayalı öğrenme, teknolojik yetkinlikler (web2.0 araçları), yenilikçi yaklaşımlar ve 21.yy becerileri gibi konularda eğitim verilmektedir. Yüz yüze eğitime ara verilmek zorunda kalınan bu karantina günlerinde, uzaktan eğitim büyük önem kazanmıştır

Öğretmenlerimize süreci tanıtmak, bilgiler aktarmak, uygulama fırsatları sunmaktır. Sürecin sonunda (Ocak Ayında) eğitime katılmış olan öğretmenler kendi aralarında ve dışarıdan yeni katılacak olan öğretmenlerle okul düzeyi (öğrenci yaşı), branş ve ilgi alanı gibi kriterlere göre gruplar oluşturarak yeni projeler yazılacaktır. Yazılan bu projelerin, İnsanca, Pek İnsanca Projesi kurucuları rehberliğinde takip edilerek Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi için başvuru yapabilecek düzeyde gerçekleşmesinin sağlanmasına çalışılacaktır.

28.12.2020 564

28-12-2020